LAKEN'in Okul Suluk Ve Mataralarını Çocuklar Çok Sevdi

LAKEN' in tamamı 18/8 gerçek çelikten üretilen ve termos özelliğine sahip suluk ve mataraları yeni ve geniş koleksiyonu ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

8.09.2014 12:00:20 0
LAKEN

LAKEN’in,  alüminyum (BPA Free) ve 18/8 tamamı çelik mazlemeden üretilen mataraları ile çocukların sağlığı Avrupa Standartlarında güvende. Hem alüminyum mataraların BPA sız (BPA Free) üretimini hem de tamamı 18/8 çelik termosların üretimini İspanya da kendi fabrikasında Avrupa standartlarında yapan LAKEN ebevenlerin ilk ve tek tercihi..

100 yılı aşkın süredir dünya’da ve 6 yıldır da Türkiye’de  lider konumunda olan LAKEN  ‘’sağlığınız bizim için önemlidir’’ sloganıyla Avrupa ve Amerika sağlık bakanlıklarının onayından tam not alarak,  seçkin suluk ve mataralarını çocukların ve ebeveynlerin beğenisine sunuyor.

LAKEN’ in tamamı 18/8 gerçek çelikten üretilen ve termos özelliğine sahip suluk ve mataraları yeni ve geniş koleksiyonu ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

LAKEN matara ve termosları okulda ve günlük yaşamın her alanında güvenle kullanabiliyor. LAKEN’ in çocuklara özel olarak üretilen Warner Bross, Kukuxumusu, Sünger Bob, Dora, Calaveritas, Fan Boy, Snoopy gibi en sevilen karakterlerle süslenmiş mataraları ile çocuklar gün boyu sağlıklı su içmeye devam ederken çok eğleniyor.  İçindeki sıvıyı sızdırmaması ve dayanıklılığının yanı sıra koku ve tat vermeyen tescilli iç kaplaması sayesinde dünyanın en çok tercih edilen suluk markası olan LAKEN tamamı sağlıklı BPA sız ürünleri, %100 geri dönüşümlü malzemesi ile  doğayı, dünyayı  ve çocukların geleceğini de düşünüyor.

Hafif ve taşıması kolay LAKEN suluk, matara, termos ve yemek taşıma kapları ile bebek mama kaplarını  tüm Adventure Republic  mağazaları, Boyner mağazaları, Intersport mağazaları, Ender Spor mağazaları, Nezih kırtasiye, Panel kırtasiye, Nokta kırtasiye gibi seçkin kırtasiye ve tüm LAKEN bayilerinde satışa sunuluyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04